показа проблемите във всички сфери на живота в страната ни.  

...
показа проблемите във всички сфери на живота в страната ни.  
Коментари Харесай

Свиленски: БСП предлага алтернативата по всички проблеми

показа проблемите във всички сфери на живота в страната ни.  
“В последните четири години  Българска социалистическа партия сподели, че е опция на това ръководство освен на приказки, а и с действителни дейности ”, припомни заместник-председателят на Парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ пред Nova News. Той посочи, че всяка година парламентарната левица предлага различен бюджет, различни политики във всяка сфера -  опазване на здравето, обществена политика обучение, стопанска система, екология.  
Социалистът означи, че коронавирус рецесията е посочила проблемите във всички сфери на живота в страната ни.
 Георги Свиленски: Целта на Българска социалистическа партия е да промени България, като ѝ даде ново ръководство Георги Свиленски: Целта на Българска социалистическа партия е да промени България, като ѝ даде ново ръководство
“За Българската социалистическа партия всяка дата в двумесечния период след 28-ми март е допустима за парламентарните избори, а хуба...
“БСП даде  алтернативата по всички тези проблеми. Важно е хората да гласоподават, с цел да се махне това порочно ръководство и да се възвърне държавността ”, уточни Свиленски.
Депутатът от Българска социалистическа партия съобщи, че през мандата си ясно се декларира като представител на различен тип правене на политика и като опция на настоящето ръководство.
“Това го прави и Българска социалистическа партия. Радев е част от алтернативата, която заслужава  България. Без поддръжката на Българска социалистическа партия няма как  Румен Радев още веднъж да стане президент ”, удостовери пред " Нова нюз " Свиленски и подсети, че Радев е бил повдигнат от Българска социалистическа партия и е бил определен с гласовете на Българска социалистическа партия.
 Помолен да разяснява офанзивите на Елена Йончева към левицата, зам.-председателят на Парламентарната група на Българска социалистическа партия отговори, че всички в партията са сюрпризирани от думите на Елена Йончева:  “Всички ние бяхме постоянно зад тила й. Подкрепихме сигналите й и се борихме дружно с нея. След като Елена стана евродепутат всички нейни сигнали изчезнаха, всички папки бяха прибрани някъде, като да вземем за пример информацията от инспекцията за автомагистралите, а в този момент тя  упреква нас, че не сме траяли следствията ”. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР